Gratis Offerte 0495 49 32 12

Overige Producten

Hier staan de producten en diensten waar we ons ook op richten. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen of onduidelijkheden met betrekking tot koelen, vriezen, verwarmen en ventileren. Onderstaande producten mogen hierbij zeker niet ontbreken.

Lucht water warmtepomp

Lucht Water Warmtepomp

Een integraal systeem voor verwarmen en de productie van warm tapwater, met optioneel koelen. Het is gebaseerd op warmtepomptechnologie en is een flexibel en kosteneffectief alternatief voor een elektrische boiler of een boiler op fossiele brandstof, denk hierbij aan de vervanging van de centrale verwarmingsketel. Dankzij zijn energiezuinigheid is de warmtepomp de ideale oplossing voor wie een laag energieverbruik en lage CO2 uitstoot wenst.
De warmtepomp gebruikt een duurzame energiebron: hij onttrekt warmte aan de buitenlucht. Om te koelen (optie) werkt het systeem in tegengestelde richting. Zeker in combinatie met een eigen energieopwekking zoals zonnepanelen of windturbine is dit een ideale installatie.

De merken die we voeren beperking zich voornamelijk in: Daikin, Mitsubishi Electric, Panasonic en Samsung.

placeholder

Waterchiller

Het koelen van water. Het klinkt heel simpel, maar er vanuit gaande dat er diverse watertrajecten mogelijk zijn, is de oplossing verder weg dan gedacht. Welke temperatuur water komt in het systeem en welke temperatuur gaat eruit? Is dit altijd hetzelfde, elke dag van het jaar? Het koelen van een vloeistof kunt u ook aan ons overlaten.

Luchtgordijn

Door het werken met een aantal vaste merken kunnen we een breed scala van types en groottes aanbieden. Het is mogelijk om te verwarmen met water, elektrisch en via een airconditioning buitenunit, een warmtepomp. Het voordeel is dan, dat er in de zomer ook gekoeld kan worden. Via een warmtepomp is dit ook het meest energiezuinig.

placeholder

Bevochtiging en ontvochtiging

Vochtbeheersing is een belangrijk stukje ruimteconditionering die vaak wordt toegepast in bijvoorbeeld laboratoria en serverruimtes. Hier zijn de eisen aan de luchtconditie hoger en zal er naast een goede temperatuur ook een goede vochtigheidsgraad regelbaar moeten zijn. Hierin voorzien we de klant met mobiele apparatuur maar ook vaste opstellingen. Denk dan ook aan het vast toevoeren van vocht of het vast afvoeren van vocht.

placeholder

Filtering

Een stukje behoud van een bestaande en goed draaiende installatie is het filteren van de lucht. Het tijdig vervangen van de filters zorgt ook voor het energiezuiniger draaien van de installatie doordat er minder weerstand is voor de ventilatoren en dus de luchthoeveelheid hetzelfde blijft.
Dus ook voor zakkenfilters, compactfilters, filterdoek, paneelfilters en actief koolstof filtering kunt u bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op
  0495 49 32 12
Contactformulier
icon
STEK-erkend bedrijf
icon
Projecten op maat
icon
24 uurs service
icon
Familiebedrijf
Vrijblijvende offerte

Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

0495 49 32 12
Show inline popup

Wij zijn verhuisd!

Per 1 augustus zijn wij verhuisd naar:

Randweg-Zuid 23A
6021PT Budel

Met vriendelijke groet,
Airflow