Gratis Offerte 0495 49 32 12

Airco zakelijk Koelen en verwarmen

Bij de aanschaf van een airconditioning voor zakelijk gebruik is het goed te weten dat deze vaak het hele jaar in gebruik is. Een energiezuinig systeem is dan zeker geen overbodige luxe. Ook voor bijverwarming of zelfs hoofdverwarming kan airconditioning een interessante oplossing zijn.

Het gebruik van een airconditioning voor zakelijke toepassing is zelfs zo interessant dat een subsidieregeling eerder normaal is dan een uitzondering. Dit maakt niet uit of het voor een slagerij, bakkerij, kledingwinkel, restaurant of kantoor is. Het halen van warmte uit de buitenlucht kan met sommige systemen zelfs tot -25 graden buitentemperatuur. Met koelen kan dit tot ver boven de 40 graden buitentemperatuur.

Welke oplossing

In het zakelijk segment gaat het van kleinere capaciteiten tot aan grotere capaciteiten met daarbij vaak lange leidinglengtes. Door de vele mogelijkheden is de keuze voor de modellen binnen ook enorm. Deze ziet u aan de linkerzijde van deze pagina.

Veel ruimtes

Vaak is er de behoefte om meerdere ruimtes (kantoren, werkplaats, vergaderruimte, showroom, winkelruimte) tegelijk te koelen/verwarmen. De binnen units kunnen op één buitenunit gekoppeld worden. Een multisplit systeem van 2 tot 5 binnendelen of een VRF systeem van 1 tot een compleet hotel… (VRF is ook wel bekend als VRV, DVM, City-Multi, MDV).

Vrijblijvende offerte

Welke kant u ook op wilt, we bepalen samen wat de beste keuze is aan de hand van uw eisen en wensen. Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een zakelijke airconditioning? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Klik hier

 

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op
  0495 49 32 12
Contactformulier
icon
STEK-erkend bedrijf
icon
Projecten op maat
icon
24 uurs service
icon
Familiebedrijf
Vrijblijvende offerte

Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

0495 49 32 12
Show inline popup

Wij zijn verhuisd!

Per 1 augustus zijn wij verhuisd naar:

Randweg-Zuid 23A
6021PT Budel

Met vriendelijke groet,
Airflow