Gratis Offerte 0495 49 32 12

Vloer model airconditioning

Een vaak vergeten model voor zowel thuis als voor de zakelijke markt. Een platte, bijna vierkante airconditioning die net boven de plint / laag bij de grond wordt geplaatst.

Vloer model?

Een model dat niet veel mensen kennen, maar vaak goed toepasbaar in veel (kleinere) ruimtes. Door de lage installatie plaats valt het vloermodel minder op dan een model dat hoog tegen de muur geplaatst wordt. Ook het zelf reinigen van de filter wordt dan een stuk gemakkelijker.

Koelen en verwarmen

Er wordt vaak gedacht dat dan het koelen van de ruimte minder effectief is, maar de uitblaasopening is aan de bovenzijde waardoor de koele lucht boven in de ruimte wordt gestuurd en neervalt. Voor het verwarmen is dit minder effectief, daarom is er de mogelijkheid om tijdens deze modus onderin de voorzijde een extra luchttoevoer (automatisch) open te zetten om zo toch de warme lucht laag in de ruimte in te blazen.

Design

Ook van het vloermodel is een designvariant. Deze is een stuk breder maar biedt de optie om een stukje stralingswarmte af te geven aan de voorzijde. Daikin voert dit designmodel onder de naam Nexura.

Onzichtbaar / Kastinbouw

Een andere optie is om het vloermodel weg te werken. Dit is dan een kanaalmodel, maar dan staand. Er kunnen dan uitblaasroosters en retourroosters worden toegepast. Denk aan het inbouwen in een keuken, slaapkamerkast, walk-in-closet of televisiekast.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op
  0495 49 32 12
Contactformulier
icon
STEK-erkend bedrijf
icon
Projecten op maat
icon
24 uurs service
icon
Familiebedrijf
Vrijblijvende offerte

Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

0495 49 32 12
Show inline popup

Wij zijn verhuisd!

Per 1 augustus zijn wij verhuisd naar:

Randweg-Zuid 23A
6021PT Budel

Met vriendelijke groet,
Airflow