Gratis Offerte 0495 49 32 12

Zakelijke ventilatie

Aangezien we in het verleden steeds meer vraag kregen naar het inbrengen van (geconditioneerde) verse lucht is de zijstap naar het zakelijk ventileren gemaakt. Ook hier kijken we naar de ventilatie-eisen van de klant en proberen we altijd een energiezuinige oplossing te bieden.

Lucht warmteterugwinning

Om de luchtconditie binnen op peil te houden en tegelijkertijd een energiezuinige installatie te installeren is er de mogelijkheid om een ventilatiesysteem te plaatsen die zorgt voor vers lucht en ook nog eens warmte uitwisselt. Door de temperatuur van de lucht binnen en de temperatuur van de lucht buiten langs te laten uitwisselen is dit een win-win situatie. Bij de meeste systemen is het dan ook nog eens mogelijk om de lucht bij te verwarmen af extra af te laten koelen. Dit kan door middel van een DX-systeem of door een koud/warm water blok te integreren in het systeem.

Afzuiging / toevoer

Door middel van bijvoorbeeld een dakventilator of boxventilator kan met zogenaamde mechanische ventilatie toepassen. Dit is de meest simpele manier om lucht te verversen.

Manieren van luchttransport

Natuurlijk zal er in de ruimte nog een manier moeten zijn voor het verplaatsen van de lucht. Dit kan bijvoorbeeld door middel van spirobuis. De lucht zal worden uitgeblazen uit roosters. De roosters die wij plaatsen wordt in overleg met de klant besteld. De mogelijkheden zijn namelijk oneindig, denk aan; rond / vierkant / systeemplafond / wervel / op kleur gespoten en luchtbereik.

Luchtverdeelslangen

Een andere mogelijkheid is het gebruik van airsocks oftewel luchtverdeelslangen. De materiaal is vaak polyester of Trevira CS. Het gebruik hiervan is onder andere hygiënisch en duurzaam. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden zoals rond, halfrond, op kleur en met een bepaald inblaaspatroon. Ook bochten is geen probleem.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op
  0495 49 32 12
Contactformulier
icon
STEK-erkend bedrijf
icon
Projecten op maat
icon
24 uurs service
icon
Familiebedrijf
Vrijblijvende offerte

Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

0495 49 32 12
Show inline popup

Wij zijn verhuisd!

Per 1 augustus zijn wij verhuisd naar:

Randweg-Zuid 23A
6021PT Budel

Met vriendelijke groet,
Airflow